A Gold Metál Kft-t 1991-ben alapítottuk Soltvadkerten gépjármű karosszériajavításra és fényezésre. Műszaki felszereltségünk az akkori lehetőségekhez képest kimagasló volt, új lézeres húzató paddal és egy SAICO típusú fényező kamrával rendelkeztünk.

1996-ban felkérést kaptunk a kiskunmajsai Agrikon-Kam Kft-től két exportra kerülő fülke gyártására, fényezésére és szerelésére. Ekkor beállítottunk még egy fényező kamrát. Ipari fényezési tevékenységünk kezdete volt ez, mely nem sokkal később a kiskunfélegyházi IBV Hungária Kft. által gyártott villamos szekrények és az Atlantába készülő metróülések fényezésével bővült. 2005-ben az Agrikon-Kam Kft-től újabb kabinok fényezésére kaptunk felkérést., így újabb fejlesztésbe, bővítésbe fogtunk.

Átgondolva további lehetőségeinket egy akkora méretű fényező kabin beállítását helyeztük előtérbe, amely lehetővé teszi tehergépkocsi park javításának, fényezésének megoldását is.

2007. decemberére ez a projekt elkészült, így jelen pillanatban megfelelő szakemberekkel, két személygépkocsi és egy tehergépjármű fényező kamrával, három 500 m2-es, egy 300 m 2-es szerelő, előkészítő csarnokkal rendelkezünk 7500 m2-es telephelyen.

Megrendelőinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk az alkatrész beszerzéstől a karosszéria javításon át a fényezésig.

Biztosító társaságok szerződött partnere vagyunk.

Cégünk elsődleges szempontként kezeli a minőséget, a jó partnerkapcsolatokat és az elfogadható áron történő munkát.